Cargando ...

Testimonis

foto1


Testimonis de membres de la fundació

En la nostra activitat diària tenim oportunitat de treballar al costat de molts professionals que estan al servei dels nens malalts i les seves famílies: mestres de les escoles d’àmbit hospitalari, metges, psicòlegs i assistents socials. Son alhora els nostres col·laboradors i també, en la majoria dels cassos, beneficiaris directes o indirectes de la nostra tasca.

Igualment, la llista de persones que ofereixen el seu temps, coneixements, contactes o experiència de manera desinteressada per a que els nostres projecte es facin realitat amb garantia de sostenibilitat en el temps és molt llarga.

A alguns d’ells els hem demanat que ens expressin a la seva manera la forma com la fundació ha tocat les seves vides. Per a nosaltres és molt important el suport que ens mostren amb els seus testimonis.

És evident que els pricipals beneficiaris directes de la tasca de la fundació son els nens malalts i les seves famílies. Tenim en els nostres arxius cartes d’agraïment, dibuixos, fotos i altres documents que il·lustren l’impacte de la nostra feina. Aquests documents, però, no els fem públics per virtud del principi de respecte i protecció de la intimitat d’aquests nens i famílies.

A tots, però, us agraïm de tot cor que ens feu partíceps de les vostres experiències i emocions amb les cartes i dibuixos que ens envieu, ja que el vostre testimoni és el millor motor per a la nostra motivació.

Anar a l´inici

Testimonis de membres de la fundació

Anar a l´inici

Testimonis Familiars

Anar a l´inici

Testimonis de responsables d’hospitals i altres institucions

Anar a l´inici