Cargando ...

Somnis de nenes i nens malalts

foto1

Realitzem els somnis de nenes i nens que pateixen malalties oncològiques, cròniques o greus amb l’objectiu d’aportar una dosi d’il·lusió que ajudi a generar una actitud positiva al llarg dels tractaments o a superar moments d’extrema dificultat física o anímica.

Només duem a terme somnis quan ho sol·liciten els responsables del tractament dels nens (mestres de les escoles d’àmbit hospitalari, metges, psicòlegs o assistents socials), o les persones responsables dins les associacions de pares de nens amb malalties oncològiques o institucions anàlogues, ja que només aquests professionals poden determinar en quins cassos la realització d’un somni pot ser un element eficaç en el tractament. Tant metges, psicòlegs o altres professionals responsables dels nens, com els responsables de la fundació procurem potenciar els somnis que impliquen una vivència o experiència, i que tenen un impacte profund en el nen.

Bona part dels somnis que ens demanen no es compren amb diners sino que es fan realitat gràcies a poder disposar de contactes que obren portes i ens permeten accedir a les persones o entitats que fan possible la seva realització. A la fundació comptem amb una extensa xarxa d’Amics del Somni dels Nens que ens ajuden en aquest sentit posant a la nostra disposició els seus contactes.

Últims somnis realitzats01 FEB
o. 3 anys Terapia a cavall
01 GEN
o. 3 anys Terapia a cavall