Cargando ...

La Nostra Feina

foto1

Introducció: què fem i com ho fem

Tot i que el nom i l’objecte social original de la fundació fan referència específica als somnis dels nens malalts, al llarg dels anys la fundació ha anat evolucionant i ampliant el ventall de serveis, programes i activitats que ofereix amb la voluntat de complementar l’acció de la sanitat pública i les altrs entitats, institucions i organitzacions no governamentals que tenen com a objectiu vetllar pel benestar dels nens amb malalties oncològiques, cròniques o greus i les seves famílies.

D’entre els diversos projectes que duem a terme o amb els que col•laborem, alguns tenen un preu objectiu en el mercat, i d’altres simplement no es poden comprar amb diners.

En el primer cas (per exemple, la compra d’equips informàtics, un viatge a eurodisney) el nostre protocol d’actuació ens porta a procurar obtenir els bens o serveis sense cost o al millor preu possible utilitzant els Amics del Somni.

En el cas dels serveis que no es poden comprar (una samarreta del Barça signada per Ronaldinho o una entrevista privada amb en Jordi Labanda) la participació dels Amics del Somni és clau per a aconseguir accedir a les instàncies o persones necessàries per a la seva realització.

Actualment la fundació duu a terme les següents línies d’activitat: